Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici

Friptura de porc cu glazură de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 374 calorii, 51G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper, sare, conserve de piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu glazură de caise – 5 puncte, Friptură de porc cu slănină și glazură de zahăr brun, și Friptură de porc la grătar cu glazură de Chili Balsamic și zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura de porc pe toate părțile cu 1 lingură. uleiul de măsline și se presară uniform cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de pui căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 450 timp de 45 de minute.
Ungeți friptura uniform cu 1/2 cană de conserve de piersici.
Coaceți friptura încă 8 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute sau până când termometrul ajunge la 160 înainte de feliere.
Serviți friptura cu Chutney de piersici gros, dacă doriți, și garnisiți, dacă doriți.