Friptură de porc cu glazură de jeleu de piper

Friptură de porc cu glazură de jeleu de piper
Friptura de porc de porc cu glazură de jeleu de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $6.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 128g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 1021 calorii. Un amestec de morcov, filete de porc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc și varză de Bruxelles cu Ball ' s jelly Maker glazură dulce de jeleu de mere, Friptură de porc cu glazură asiatică, și Friptură de porc cu glazură de caise-Miso.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună 1/2 linguriță de sare, vin și următoarele 4 ingrediente într-un vas puțin adânc. Adăugați încet 1 cană de ulei de măsline într-un jet subțire, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Adăugați carne de porc, acoperiți și răciți cel puțin 1 oră sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați morcovul, ardeii grași și ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
CeapăCeapă
5
Adăugați chimen și restul de 3/4 linguriță sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChimenChimen
SareSare
6
Adăugați jeleu de piper, stoc și oțet de orez. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Oțet De OrezOțet De Orez
StocStoc
7
Ridicați căldura la mare, readuceți amestecul la fierbere și adăugați amidon de porumb dizolvat, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie pe plită la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
11
Scoateți carnea de porc din marinată și condimentați cu condimente din carne Cajun. Coaceți carnea de porc în tigaie 3 minute pe fiecare parte și puneți-o în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Coaceți până când temperatura internă ajunge la 150, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din tigaie și puneți deoparte 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Scurgeți orice exces de ulei din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați amestecul rezervat de jeleu de ardei la tigaie la foc mare, amestecând pentru a slăbi particulele de jos. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Feliați carnea de porc și aranjați pe farfurii de servire. Completați fiecare porție cu 1/4 cană glazură din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alma De Los Andes Reserva Malbec cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Alma De Los Andes Reserva Malbec
Strugurii selectați din Agrelo și Valea Uco sunt tratați cu macerare lungă și 12 luni de tratament cu stejar pentru a produce acest Malbec delicios, intens fructat, care prezintă note de afine și boysenberry cu o notă de mineralitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista