Friptură De Porc Cu Carne De Porc

Friptură De Porc Cu Carne De Porc
Friptura de carne de porc cu carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 194 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, friptură de carne de porc, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 17 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Carne De Porc Suculentă Cu Sos De Coacăze, și Carne de porc Heritage heritage cu reducere de vin alb.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Frecați friptura de porc cu ulei. Frecați amestecul de plante peste Ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați friptura de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Coaceți la 375 timp de 1 oră și 5 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții5
Scor De Sănătate76
Revista