Friptură De Porc Citrice

Friptură De Porc Citrice
Citrice friptură de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 242 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Un amestec de grapefruit, rozmarin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Citrus-Herb Friptură De Porc, Friptură de porc cotlet cu sos de citrice acru, și Friptură de umăr de porc cu Mojo de citrice și sos verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fructele în jumătate; stoarceți pentru a îndepărta sucul, rezervând coaja. Într-un castron mic, combinați sucurile de fructe, uleiul, rozmarinul, sarea, dacă doriți și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Faceți tăieturi superficiale în partea de sus a fripturii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Puneți friptura în pungă; sigilați și întoarceți-vă pentru a acoperi. La frigider peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Scurgeți marinada din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Puneți friptura într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1 oră, ungându-se cu marinată rezervată la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Între timp, feliați coaja de fructe în 1/4-in. benzi; aranja în jurul friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
8
Coaceți cu 40 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de Centimetre.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați carnea să stea 10 minute înainte de feliere. Aranjați feliile de porc pe un platou; stropiți cu 1/4 cană de sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții18
Scor De Sănătate38
Revista