Friptura de Oală a companiei este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Încercați Friptură De Oală De Companie, Friptură De Oală De Companie, și Friptură De Oală De Companie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați friptura, sosul de soia și usturoiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și marinați la frigider cel puțin 8 ore, întorcând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță mică; adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
4
Scurgeți ciupercile printr-o strecurătoare cu linii de brânză peste un castron, rezervând amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
5
Scoateți friptura din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
6
Presărați friptura cu piper, apăsând ușor piperul în friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
7
Combinați marinada rezervată, amestecul de bulion de ciuperci și pasta de roșii; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Marinada
Ciuperci
Bulion
8
Așezați ciupercile, ceapa, morcovul și cartoful într-un aragaz electric lent de 6 litri; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
9
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați friptura, rumenind bine pe toate părțile.
11
Puneți friptura peste legume în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
12
Se toarnă amestecul de pastă de roșii în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Se toarnă amestecul de pastă de roșii peste friptură și legume. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare 1 ora. Reduceți la setarea la foc mic și gătiți 8 ore sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Legume
14
Așezați friptura și legumele pe un platou de servire; păstrați cald. Rezervați lichid în aragaz lent; creșteți la setarea de căldură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
15
Puneți făina într-un castron mic. Adăugați treptat apă, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
16
Adăugați amestecul de făină în lichid în aragazul lent. Gatiti, neacoperit, 15 minute sau pana cand este usor gros, amestecand frecvent.