Friptură de oală cu legume

Friptură de oală cu legume
Friptura de oală cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 976 calorii. Această rețetă servește 6. 108 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Un amestec de cartofi, friptură de vită, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare, grea sau cuptor olandez din fontă la foc mediu. Brown chuck se prăjește complet în uleiul fierbinte, 5 până la 8 minute pe fiecare parte; se condimentează cu sare și piper negru și se transferă într-un platou. Rezervați ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei pana cand ceapa este aurie, aproximativ 15 minute. Se amestecă bulionul de vită, roșiile, oțetul de vin roșu, zahărul brun și frunzele de dafin în ceapă și usturoi; aduceți la fierbere și puneți friptura de chuck în amestec. Oală de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand carnea este foarte frageda, 4 pana la 4 1/2 ore. Împrăștiați felii de morcov în jurul cărnii de vită și aduceți la fierbere la foc mediu; reveniți la cuptor încă 30 de minute. Distribuiți cartofii în jurul cărnii de vită și legume, aduceți la fierbere din nou la foc mediu și coaceți până când cartofii sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Transferați carnea de vită într-un platou de servire, acoperiți ușor cu un cort de folie de aluminiu și lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Se amestecă ciupercile în picături de tigaie; se aduce la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
7
Bateți amidonul de porumb în apă rece într-un castron mic și amestecați în picături. Condimentează cu sare de țelină, busuioc și cimbru. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
8
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin. Feliați carnea de vită; se servește pe un platou înconjurat de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se toarnă sos peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista