Friptura de oală cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.32 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 93G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 976 calorii. Această rețetă servește 6. 108 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Un amestec de cartofi, friptură de vită, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare, grea sau cuptor olandez din fontă la foc mediu. Brown chuck se prăjește complet în uleiul fierbinte, 5 până la 8 minute pe fiecare parte; se condimentează cu sare și piper negru și se transferă într-un platou. Rezervați ulei în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Carne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei pana cand ceapa este aurie, aproximativ 15 minute. Se amestecă bulionul de vită, roșiile, oțetul de vin roșu, zahărul brun și frunzele de dafin în ceapă și usturoi; aduceți la fierbere și puneți friptura de chuck în amestec. Oală de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Umăr
Carne De Vită Chuck Friptură
Grăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Gatiti in cuptorul preincalzit pana cand carnea este foarte frageda, 4 pana la 4 1/2 ore. Împrăștiați felii de morcov în jurul cărnii de vită și aduceți la fierbere la foc mediu; reveniți la cuptor încă 30 de minute. Distribuiți cartofii în jurul cărnii de vită și legume, aduceți la fierbere din nou la foc mediu și coaceți până când cartofii sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
5
Transferați carnea de vită într-un platou de servire, acoperiți ușor cu un cort de folie de aluminiu și lăsați deoparte să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Se amestecă ciupercile în picături de tigaie; se aduce la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat Julienne
7
Bateți amidonul de porumb în apă rece într-un castron mic și amestecați în picături. Condimentează cu sare de țelină, busuioc și cimbru. Se fierbe la foc mic până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
8
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin. Feliați carnea de vită; se servește pe un platou înconjurat de legume.