Friptură de miel tocată cu spanac usturoi

Friptură de miel tocată cu spanac usturoi
Friptura de miel tocată cu spanac usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 756 calorii, 38g de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,19 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de ulei de măsline, miel măcinat, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de miel tocată cu spanac usturoi, Miel cu spanac și sos tahini usturoi, și Picior de usturoi de miel cu sos de iaurt.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie medie la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați o mână mare de spanac și gătiți, amestecând, până când frunzele sunt ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3
Transferați spanacul ofilit într-o strecurătoare și repetați cu frunzele rămase. Strângeți ușor spanacul uscat, tocați grosier și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa roșie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Transferați ceapa într-un castron mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați mielul măcinat în castron și rupeți-l ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați vinul roșu, chimenul, scorțișoara, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru și amestecați bine. Formați ușor amestecul în patru torturi de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați usturoiul tocat și gătiți la foc moderat până când este parfumat, aproximativ 40 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
11
Adăugați spanacul ofilit și gătiți, amestecând, până când este fierbinte. Condimentați spanacul cu sare și piper, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
12
Aprinde un grătar. Ungeți ușor pâinea cu ulei de măsline și grătiți, rotind o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Întindeți brânza proaspătă de capră pe pâine și acoperiți cu spanacul usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
14
Ungeți chiftelele de miel cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, până când prăjiturile sunt carbonizate frumos în exterior și mediu-rare în interior, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
15
Transferați fripturile de miel tocate pe pâine, garnisiți cu frunze de maghiran și serviți cu o furculiță și cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista