Friptură de miel cu sos de cireșe uscate

Friptură de miel cu sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu sos de cireșe uscate. Această rețetă servește 6 și costă 5,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 502 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, picior de miel fără semibon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picior de miel cu sos de cireșe uscate, Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Condimentați mielul cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie medie. Împrăștiați ceapa, usturoiul și morcovii în jurul cărnii și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120, aproximativ 1 1/2 ore. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Folosind o perie sau o lingură de patiserie, întindeți muștarul pe toată carnea. Într-un castron mic, combinați rozmarinul tocat cu cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Bateți amestecul de plante peste tot mielul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ardei ArbolArdei Arbol
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Transferați legumele într-un castron și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Între timp, încălziți o tigaie medie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați zahărul în tigaie și gătiți la foc moderat până se caramelizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați verjusul și gătiți timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerjusVerjus
9
Adăugați Syrah și gătiți, agitând frecvent tigaia, până când zahărul se dizolvă și vinul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă demiglace, stoc și crenguță de rozmarin și se fierbe la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Adăugați cireșele uscate și fierbeți la foc mic doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Aruncați crenguța de rozmarin și transferați sosul într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cireșe UscateCireșe Uscate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
11
Aruncați șirul de bucătărie și feliați friptura gros.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
12
Transferați într-un platou, aranjați legumele în jurul Mielului și serviți cu sosul de cireșe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista