Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu sos de cireșe uscate. Această rețetă servește 6 și costă 5,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 502 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de căței de usturoi, rozmarin, picior de miel fără semibon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Picior de miel cu sos de cireșe uscate, Friptură De Rață Cu Sos De Cireșe Uscate, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Condimentați mielul cu sare și piper și puneți-l într-o tigaie medie. Împrăștiați ceapa, usturoiul și morcovii în jurul cărnii și prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți mielul până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 120, aproximativ 1 1/2 ore. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Folosind o perie sau o lingură de patiserie, întindeți muștarul pe toată carnea. Într-un castron mic, combinați rozmarinul tocat cu cimbru și 1 1/2 lingurițe fiecare de sare și piper. Bateți amestecul de plante peste tot mielul și prăjiți-l timp de 10 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați mielul pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
5
Transferați legumele într-un castron și păstrați-le la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Între timp, încălziți o tigaie medie până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Presărați zahărul în tigaie și gătiți la foc moderat până se caramelizează, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați verjusul și gătiți timp de 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verjus
9
Adăugați Syrah și gătiți, agitând frecvent tigaia, până când zahărul se dizolvă și vinul se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute. Se amestecă demiglace, stoc și crenguță de rozmarin și se fierbe la foc moderat până se reduce la 1 cană, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați cireșele uscate și fierbeți la foc mic doar până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Condimentează ușor cu sare și piper. Aruncați crenguța de rozmarin și transferați sosul într-o barcă cu sos încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cireșe Uscate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
11
Aruncați șirul de bucătărie și feliați friptura gros.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
12
Transferați într-un platou, aranjați legumele în jurul Mielului și serviți cu sosul de cireșe uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)