Friptură de miel cu ierburi

Friptură de miel cu ierburi
Friptura de miel cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 265 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $3.16 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, frunze de mentă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de miel cu usturoi și ierburi, Oală friptură de miel cu ierburi de vin roșu și legume, și Friptură de miel cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți mielul și uscați-l; tăiați și aruncați excesul de grăsime de suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
2
Într-un castron mic, amestecați vinul, pătrunjelul, menta, uleiul de măsline, usturoiul, boiaua, frunzele de dafin și 1/2 linguriță de piper. Frecați peste tot mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
PiperPiper
MielMiel
MentăMentă
VinVin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Puneți mielul pe un raft într - o tigaie de 11 pe 17 inci. Prăjiți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a cărnii în os înregistrează 140 pentru mediu-rar, aproximativ 1 1/2 ore sau 150 pentru mediu, aproximativ 1 3/4 ore. Dacă picăturile încep să ardă, turnați apă în tigaie, 1/4 cană la un moment dat, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OsOs
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Transferați mielul pe o scândură sau platou cu margini și, menținându-l cald, lăsați să stea 10 până la 15 minute. Feliați carnea din os pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
MielMiel
CarneCarne
5
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista