Friptură de miel cu cartofi și ceapă

Friptura de miel cu cartofi și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 690 calorii, 68G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ceapă, rozmarin, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană de miel cu ceapă Cipolline și cartofi, Pui prăjit cu cartofi și ceapă, și Picior De Miel Cu Sos De Mentă Și Cartofi Prăjiți Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. cu ajutorul unui cuțit mic ascuțit, tăiați fante de 1 inch adâncime, 1/2 inch lungime peste tot mielul. Introduceți felii de usturoi în fante. Frecați uleiul peste tot mielul.
Se amestecă cimbru, cimbru, rozmarin, sare și piper într-un castron mic. Frecați amestecul de ierburi peste tot mielul. Pune deoparte.
Unt Generos tigaie mare de prăjire.
Combinați cartofii, ceapa și stocul în oală mare (stocul nu va acoperi legumele). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt la jumătate fragede, aproximativ 10 minute.
Transferați amestecul de cartofi în tigaia pregătită; se întinde uniform în tigaie.
Se presară sare și piper.
Coaceți 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Așezați mielul în tigaie deasupra amestecului de cartofi. Prăjiți până când termometrul este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de miel 130 F. pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră 50 de minute.
Scoateți din cuptor. Cort cu folie și lăsați să stea 15 minute.
Felie subțire de miel. Aranjați mielul pe un platou mare. Înconjurați cu amestec de cartofi și orice sucuri din tigaie și serviți.