Friptură fusta la gratar cu Poblano savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 360 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei iute poblano, coriandru, friptură de fustă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Poblano & Fusta Friptură Fajitas, Friptură De Fustă Cu Sos Poblano, și Friptură de fustă prăjită cu ardei iute Poblano și ceapă pentru rețete similare.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.