Friptură De Fustă Cu Unt De Boia

Friptură De Fustă Cu Unt De Boia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu unt de boia. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 791 calorii, 57G de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $6.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de fustă, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de fustă cu unt de boia, Friptură de fustă cu unt Shiso-șalotă, și Friptură de fustă braziliană cu unt de usturoi auriu pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Provincia Peju Merlot. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista