Friptură de flanc umplută pentru doi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc umplută pentru doi. Această rețetă servește 1 și costă 8,7 USD pe porție. O porție conține 1339 calorii, 82G de proteine, și 61G de grăsime. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de friptură de flanc de vită, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplută, și Friptură De Flanc Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se topește 1 linguriță. unt în tigaie medie rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați țelină și ceapă; gatiti si amestecati pana la 2 pana la 3 min. sau până când este crocant. Se amestecă 1/4 cană de apă; se aduce la fierbere.
Adăugați amestecul de umplutură, patrunjel și 6 linguri. brânză; se amestecă ușor.
Butterfly steak tăind-o orizontal în jumătate, tăind în cea mai groasă parte lungă a fripturii și având grijă să nu tăiați tot drumul până la partea opusă a fripturii. Deschideți friptura ca o carte; întindeți 3/4 de friptură cu amestec de umplutură.
Rulați, începând de la capătul de jos; legați bine cu sfoară.
Topiți untul rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Adăugați friptura; gatiti 5 min. sau până se rumenesc uniform pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Se amestecă sosul de paste și apa rămasă până se omogenizează; se toarnă peste friptură.
Coaceți 30 până la 35 min. sau până când friptura este gata.
Scoateți din cuptor; acoperiți ușor cu folie.
Transferați friptura la tăiere.
Scoateți și aruncați șirul. Felie de friptură.
Se servește acoperit cu sos de paste și brânză rămasă.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca proveniență podgorii Napa Valley Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.