Friptura de flanc umplută cu piure de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 286 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână sare, friptură de flanc, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Flanc Cu Piure De Cartofi, Friptura de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), și Bistecan ala Panzano ' s – friptură de flanc cu piure de cartofi, Pesto și Brânză Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnatii in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu 5 minute sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți din tigaie; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Sotati ceapa si urmatoarele 3 ingrediente in tigaie 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vin și usturoi; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți din căldură.
6
Amestecați piureul de cartofi și 1 cană de apă fierbinte într-un bol mare; amestecați cârnați, amestec de ceapă, pătrunjel, cimbru și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic grea; aplatizați până la grosimea de 1/4 - până la 1/2-inch folosind un ciocan de carne sau un știft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Întindeți amestecul de cartofi uniform peste friptura de flanc, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Flanc
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și Stafide
9
Roll steak, jellyroll moda, începând cu o latură lungă; sigur cu șir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
10
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Coaceți la 425 timp de 10 minute; reduceți căldura la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Coaceți 25 până la 30 de minute sau la gradul dorit de coacere.
Friptură în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca podgoriile de proveniență Napa Valley Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.