Friptură De Flanc Umplută Argentiniană
Această rețetă face 20 de porții cu 161 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplută, și Friptură De Flanc Umplută.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un vas de sticlă superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Se acoperă cu ceapă și sos de friptură; acoperi. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a marina.
Scoateți friptura din marinată; rezervați marinada pentru utilizare ulterioară.
Așezați friptura pe tăbliță; acoperiți cu folie de plastic. Se unge cu sucitor sau ciocan de carne până se aplatizează ușor.
Îndepărtați folia de plastic.
Combinați pansamentul, pătrunjelul și usturoiul; se întinde uniform pe friptură. Se acoperă cu ardei și cartofi.
Rulați bine, începând de la unul dintre capetele scurte. Legați în siguranță cu șnur de bucătărie la intervale de 2 inci.
Gatiti slanina in tigaie mare la foc mediu.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând picături în tigaie. Pune slănina deoparte.
Adăugați friptura în tigaie; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, intorcand ocazional.
Adăugați bulion, frunze de dafin și marinată rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperi. Se fierbe la foc mic 1 oră sau până când friptura este gătită și cartofii sunt fragede, întorcându-se la fiecare 15 minute.
Transferați friptura pe placa de tăiat; lăsați să stea 10 min.
Îndepărtați șirul; tăiați friptura în felii groase de 1/2 inch.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Amestec de bulion de lingură peste felii de friptură; se presară cu slănina rezervată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.