Friptură de flanc marinată cu Raita de hrean

Friptura de flanc marinată cu Raitan de hrean este o fără gluten felul principal. O porție conține 220 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ienibahar, boabe de piper szechuan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Unt De Hrean, Friptură de flanc cu sos de hrean, și Friptură de flanc frecată cu cremă de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti raita, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti friptura, combinați semințele de muștar și următoarele 4 ingrediente (prin chimen) într-o râșniță de condimente sau cafea; pulsează până la măcinat grosier. Se amestecă sarea kosher în amestecul de condimente. Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale fripturii; acoperiți și răciți 4 ore.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptură; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați friptura pe un platou sau o tăietură; lăsați să stea 5 minute.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.