Friptură De Flanc Marinată Cu Cola
Friptura de flanc marinată cu Cola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 290 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, sos fierbinte, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cola, puteți urma acest fel principal cu Cherry Coke Float Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură De Flanc Marinată, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, marcați ușor ambele părți ale fripturii într-un model încrucișat.
Așezați friptura într-o pungă mare cu fermoar.
Într-un castron mediu, combinați sosul teriyaki, cola, ceapa, usturoiul, oțetul, uleiul și sosul fierbinte, șoptind bine pentru a combina. Rezervați 1/2 cană de marinată.
Se toarnă marinada rămasă peste friptură în punga ziplock, se sigilează punga și se întoarce de câteva ori pentru a se acoperi bine. Se da la frigider 2 ore.
Preîncălziți broilerul și așezați un raft la 3 inci de sursa de căldură.
Lăsați friptura și marinada să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Scoateți friptura din pungă; aruncați excesul de marinată. Condimentați friptura pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați friptura pe o tigaie pentru pui și fierbeți timp de 6 minute. Întoarceți friptura, periați cu marinată rezervată și fierbeți timp de 6 minute mai mult (pentru mediu rar).
Scoateți friptura pe o tăietură, cortul cu folie pentru a se menține cald și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Tăiați friptura în felii subțiri și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.