Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și Gremolata portocalie

Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică și Gremolata portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu glazură balsamică și Gremolatan portocaliu. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, gremolata portocalie, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură De Flanc Cu Glazură De Tamarind Și Gremolata Portocalie, Friptură de flanc la grătar cu glazură balsamică de slănină, și Friptură de flanc cu ceapă caramelizată și glazură balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Presărați friptura cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
3
Așezați pene de friptură și ceapă pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grill 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CeapăCeapă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
6
În timp ce grătarele de friptură, combinați oțetul balsamic și șalotele într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 7 minute sau până când se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Stropiți amestecul balsamic peste felii de friptură și presărați cu gremolata portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merlotul regizorului. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În14 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista