Friptură De Flanc La Grătar Cu Ghimbir Dulce

Friptura de flanc dulce la grătar cu ghimbir necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ghimbir măcinat, sos de soia, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Friptură de flanc la grătar cu marinată de ghimbir, Friptură De Flanc Marinată Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură.
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste friptură. Sigiliu sac; rândul său, sac pentru a acoperi friptură. Marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Puneți friptura pe raft; grătar, acoperit, 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Tăiați în diagonală peste cereale în felii subțiri.