Friptură De Flanc La Grătar Cu Ghimbir Dulce

Friptură De Flanc La Grătar Cu Ghimbir Dulce
Friptura de flanc dulce la grătar cu ghimbir necesită aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,48 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ghimbir măcinat, sos de soia, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este perfect pentru valentin zi. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Friptură de flanc la grătar cu marinată de ghimbir, Friptură De Flanc Marinată Cu Miere Și Ghimbir La Grătar, și Friptură de flanc umplută la grătar cu Scallions, ghimbir și glazură Teriyaki.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Așezați friptura într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Combinați zahărul brun și următoarele 4 ingrediente; se toarnă peste friptură. Sigiliu sac; rândul său, sac pentru a acoperi friptură. Marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți friptura din marinată, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Puneți friptura pe raft; grătar, acoperit, 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați friptura să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Tăiați în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista