Friptură de flanc frecată cu condimente cu Salsa proaspătă
Friptura de flanc frecată cu condimente cu Salsan proaspăt este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 216 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de boia de ardei, sare kosher, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spice Frecat Friptură Flanc, Friptură de flanc frecată cu condimente, și Friptură De Flanc Frecată Cu Condimente La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Pentru a pregăti salsa, combinați primele 7 ingrediente într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pentru a pregăti friptura, combinați pudra de usturoi și următoarele 6 ingrediente (prin scorțișoară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Scorțișoară
Friptură
4
Ungeți ambele părți ale fripturii cu ulei de măsline și presărați cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Friptură
5
Așezați friptura pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.