Friptură de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin

Friptura de flanc cu cremă elvețiană și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.27 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, friptură de flanc, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cremă Sănătoasă Elvețiană Cu Nuci De Pin, Chard elvețian cu stafide și nuci de pin, și Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciorba, ceapa și 1/2 cană de apă într-un vas mare. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul la mediu. Acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, până când ciorba este foarte fragedă, aproximativ 15 minute.
Între timp, combinați crema de brânză, nucșoara și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie.
Se pune la foc mediu și se gătește, amestecând frecvent, până când brânza se topește și amestecul doar bule în jurul marginilor. Cu o lingură pliată, adăugați ciorba gătită în amestecul de brânză (aruncând orice exces de lichid).
Se amestecă bine și se condimentează cu 1/4 linguriță de sare și puțin piper.
Garnisiți cu nucile de pin. Puneți deoparte, acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Presărați fripturile peste tot cu 1/2 linguriță de sare și puțin piper. Când uleiul este fierbinte și strălucitor, adăugați fripturile și gătiți, întorcând o dată, până la mahon ars și bogat, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați fripturile pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când este aromat, aproximativ 1 minut. Trageți tigaia de pe foc, adăugați oțetul și folosiți o lingură de lemn pentru a răzui orice bucăți rumenite care se agață de tigaie.
Adăugați untul, oregano și orice sucuri din friptură. Se amestecă până se topește untul.
Feliați carnea împotriva bobului în felii subțiri. Împărțiți friptura uniform între patru farfurii și turnați sucurile de tigaie. Împărțiți chardul elvețian în mod egal între cele patru farfurii și serviți fiecare cu un rulou de cină și 1/2 cană de căpșuni.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.