Friptură de flanc cu andive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și Rucola
Friptura de flanc cu andive prăjite, Agrodolce de ceapă de primăvară și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 478 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,56 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de sare, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma paprika maghiară, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc glazurată cu arțar cu andive prăjite, Gatiti cartea: rucola, usturoi si ceapa verde umplute friptură flanc, și Friptură de flanc sotată cu rucola și conopidă prăjită și ardei roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți mierea într-o cratiță medie la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa în tigaie; se amestecă pentru a combina. Se amestecă oțetul; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când ceapa este fragedă. Gatiti, neacoperit, 20 de minute sau pana cand este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți o tigaie pentru grătar rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
5
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Presărați andive uniform cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Andive
Sare
7
Adăugați andive, tăiați părțile în jos, la tigaie. Gatiti 1 minut sau pana se rumeneste usor. Întoarceți andive; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când andivele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți Andiva din cuptor; acoperiți și păstrați la cald. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Combinați restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/2 linguriță de piper, 1 lingură de oregano și boia de ardei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Carne De Vită
12
Încălziți tigaia la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
13
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați carne de vită în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia bobul în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
16
Combinați restul de 1 lingură de oregano, rucola, ulei și suc într-un castron mediu; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
17
Serviți friptura cu salată de andive și rucola; friptură de top cu amestec de ceapă.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.