Friptură De Flanc Bulgogi

Friptură De Flanc Bulgogi
Bulgogi friptură de flanc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $3.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 344 calorii. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ceapă verde, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură în stil Bulgogi cu kimchi Slaw și cartofi prăjiți Tempura, Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), și Friptură De Flanc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 8 ingrediente într-un 2-gal. pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați friptură. Sigilați punga și răciți 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
2
Scoateți friptura din marinadă, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
3
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare). Friptură la grătar, acoperită cu capac la grătar, 9 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Tăiați în diagonală peste Bob în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
6
Se presară sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista