Friptură de fier plat la grătar cu boabe de piper

Friptură de fier plat la grătar cu boabe de piper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fier plat la grătar cu boabe de piper. Această rețetă face 4 porții cu 289 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți boabe de piper, sare, fripturi plate de fier și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Friptură de fier plat la grătar cu salată de roșii, Friptură de fier plat la grătar cu sos Chimichurri, și Friptură de fier balsamică și rozmarin la grătar.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri crescuți în diferite terroiri din Valea Napa, inclusiv cartierele Carneros, cerbi Leap și Oakville. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu o ciupercă sălbatică și umplutură de nuc. Friptură picior de miel, frecat cu ierburi aromate și condimente, sau cotlet de porc la gratar, de asemenea, se căsătorească perfect cu arome delicioase vinului.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista