Friptură de duminică cu sos de ciuperci

Friptură de duminică cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de duminică cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru 6,94 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 759 de calorii. Această rețetă este pe placul a 51 de bucătari și bucătari. Un amestec de friptură rotundă de carne de vită, ciuperci cremini, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Cu un scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de duminică la oală cu sos de ciuperci, friptura la oală cu sos de ciuperci și friptura la oală cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Uscați carnea cu prosoape de hârtie și asezonați bine pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Încinge uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adaugă friptura și rumenește toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Transferați carnea pe o farfurie și adăugați ciupercile. Asezonați cu sare și piper și gătiți, amestecând din când în când, până se rumenesc și începe să elibereze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați ceapa și bulionul și amestecați până se omogenizează. Cuibărește friptura în legume, adăugând orice sucuri pe care le-a eliberat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați bulionul de vită, aduceți la fiert, acoperiți și transferați la cuptor pentru a se prăji timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți capacul, răsturnați cu grijă carnea și continuați să gătiți timp de 30 de minute; carnea trebuie să fie fragedă la furculiță și lichidul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți oala din cuptor, transferați carnea pe o masă de tăiat și cortul cu folie pentru a o menține caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Lăsați ciupercile și ceapa să stea câteva minute nederanjate pentru a permite o parte din grăsimea de vită să se ridice la suprafață. Cu o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați-l. Cu o oală, adăugați aproximativ 1 1/2 cană de ciuperci și ceapă cu puțin lichid de gătit în vasul unui blender sau robot de bucătărie. Pasează amestecul cu grijă până când este foarte omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De VităGrăsime De Vită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Turnați piureul înapoi în oală și amestecați foarte bine până se omogenizează; gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
12
Pentru a servi, feliați friptura în oală și aranjați-le pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Stropiți deasupra niște sos de ciuperci și treceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista