Friptură de duminică cu sos de ciuperci

Friptură de duminică cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de duminică cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru 6,94 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 759 de calorii. Această rețetă este pe placul a 51 de bucătari și bucătari. Un amestec de friptură rotundă de carne de vită, ciuperci cremini, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Cu un scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de duminică la oală cu sos de ciuperci, friptura la oală cu sos de ciuperci și friptura la oală cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Uscați carnea cu prosoape de hârtie și asezonați bine pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Încinge uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adaugă friptura și rumenește toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Transferați carnea pe o farfurie și adăugați ciupercile. Asezonați cu sare și piper și gătiți, amestecând din când în când, până se rumenesc și începe să elibereze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Adăugați ceapa și bulionul și amestecați până se omogenizează. Cuibărește friptura în legume, adăugând orice sucuri pe care le-a eliberat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați bulionul de vită, aduceți la fiert, acoperiți și transferați la cuptor pentru a se prăji timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți capacul, răsturnați cu grijă carnea și continuați să gătiți timp de 30 de minute; carnea trebuie să fie fragedă la furculiță și lichidul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Scoateți oala din cuptor, transferați carnea pe o masă de tăiat și cortul cu folie pentru a o menține caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Lăsați ciupercile și ceapa să stea câteva minute nederanjate pentru a permite o parte din grăsimea de vită să se ridice la suprafață. Cu o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați-l. Cu o oală, adăugați aproximativ 1 1/2 cană de ciuperci și ceapă cu puțin lichid de gătit în vasul unui blender sau robot de bucătărie. Pasează amestecul cu grijă până când este foarte omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De VităGrăsime De Vită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Turnați piureul înapoi în oală și amestecați foarte bine până se omogenizează; gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Pentru a servi, feliați friptura în oală și aranjați-le pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
13
Stropiți deasupra niște sos de ciuperci și treceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista