Friptură de duminică cu sos de ciuperci

Friptură de duminică cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de duminică cu sos de ciuperci. Această rețetă servește 4. Pentru 6,94 USD per porție, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 108 g de proteine, 30 g de grăsimi și un total de 759 de calorii. Această rețetă este pe placul a 51 de bucătari și bucătari. Un amestec de friptură rotundă de carne de vită, ciuperci cremini, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Cu un scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de duminică la oală cu sos de ciuperci, friptura la oală cu sos de ciuperci și friptura la oală cu sos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Uscați carnea cu prosoape de hârtie și asezonați bine pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Încinge uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adaugă friptura și rumenește toate părțile, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
5
Transferați carnea pe o farfurie și adăugați ciupercile. Asezonați cu sare și piper și gătiți, amestecând din când în când, până se rumenesc și începe să elibereze lichid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați ceapa și bulionul și amestecați până se omogenizează. Cuibărește friptura în legume, adăugând orice sucuri pe care le-a eliberat în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulionul de vită, aduceți la fiert, acoperiți și transferați la cuptor pentru a se prăji timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți capacul, răsturnați cu grijă carnea și continuați să gătiți timp de 30 de minute; carnea trebuie să fie fragedă la furculiță și lichidul redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Scoateți oala din cuptor, transferați carnea pe o masă de tăiat și cortul cu folie pentru a o menține caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați ciupercile și ceapa să stea câteva minute nederanjate pentru a permite o parte din grăsimea de vită să se ridice la suprafață. Cu o lingură mare, îndepărtați excesul de grăsime și aruncați-l. Cu o oală, adăugați aproximativ 1 1/2 cană de ciuperci și ceapă cu puțin lichid de gătit în vasul unui blender sau robot de bucătărie. Pasează amestecul cu grijă până când este foarte omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De VităGrăsime De Vită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Turnați piureul înapoi în oală și amestecați foarte bine până se omogenizează; gustați și ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Pentru a servi, feliați friptura în oală și aranjați-le pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,5 Kg De Lengua De Res1,5 Kg De Lengua De Res
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Stropiți deasupra niște sos de ciuperci și treceți sosul suplimentar la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista