Friptură de curcan cu salvie și cimbru

Friptură de curcan cu salvie și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu salvie și cimbru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 82G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 580 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,57 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de țelină, ceapă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Salvie și cimbru curcan afumat, și Salvie și cimbru curcan afumat pe un grătar cu gaz.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; aruncați. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2
Slăbiți pielea de pieptul de curcan fără a detașa complet pielea. Se amestecă împreună 2 linguri de unt, sare și piper. Frecați uniform amestecul de unt peste pieptul de curcan sub piele. Așezați cu grijă frunzele de salvie și crenguțele de cimbru uniform pe fiecare parte a sânului sub piele. Înlocuiți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați jumătăți de pere, coaste de țelină, jumătăți de ceapă și căței de usturoi în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
(24 De Număr)(24 De Număr)
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
4
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe o grătar ușor unsă într-o tigaie de prăjire superficială căptușită cu folie de aluminiu. Frecați curcanul întreg uniform cu restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți la 325 timp de 2 ore și 45 de minute până la 3 ore și 30 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 180, ungând curcanul la fiecare 30 de minute cu picături de tigaie. (Preveniți gătirea excesivă a curcanului verificând dacă este gata după 2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Scoateți curcanul din tigaie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
* 1 (14 lire) curcan întreg proaspăt poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Revista