Friptura de curcan cu glazură de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 1240 calorii, 138g de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți morcov, curcan; gât, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui prăjit cu glazură de rodie, Curcan la grătar cu glazură de rodie-piper negru, și Piept de curcan prăjit cu fum cu glazură de rodie-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente și gâtul, inima și pipota rezervate în cratiță. Se fierbe la foc mediu. Se fierbe la foc mic până când bulionul de măruntaie se reduce la 3 3/4 căni, aproximativ 1 oră. Tulpina; aruncați solidele. Răciți 3/4 cană bulion pentru pansament cu caise uscate, fistic și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise Uscate
Nuci De Fistic
Pâine
Bulion
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Bateți sucul de portocale și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Așezați curcanul pe raft într-o tigaie mare și grea. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție mâna între piele și sân, coapse și picioare pentru a slăbi pielea. Folosind peria de patiserie sau mâna, aplicați un strat subțire de glazură de rodie peste carne sub piele. Umpleți cavitatea principală cu lămâie, ceapă sfărâmată și mentă. Puneți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rodie
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lămâie
Ceapă
Carne
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie De Prăjire
5
Periați curcanul cu o parte din glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Friptură de curcan 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
7
Se toarnă 1 cană bulion de măruntaie în tigaie; periați curcanul cu glazură. Prăjiți 20 de minute; periați cu glazură. Prăjiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Bulion
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați 1 cană de bulion în tigaie, periați cu glazură și acoperiți curcanul ușor cu folie. Prăjiți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Bulion
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Periați cu glazură și reduceți temperatura cuptorului la 325 buc.F. Continuați să prăjiți până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 175 buc. f, periați cu glazură la fiecare 20 de minute, aproximativ 1 oră 10 minute mai mult, aproximativ 2 1/2 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
10
Transferați curcanul pe platou. Cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Lăsați să stea 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade).
12
Între timp, înclinați tigaia de prăjire și lingura de grăsime de pe suprafața sucurilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
13
Adăugați 1 cană de bulion de măruntaie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Puneți tigaia peste 2 arzătoare. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, răzuind bucățile rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați untul răcit și fierbeți până când sosul este neted, șoptind. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
17
* Un sirop gros de rodie disponibil pe piețele din Orientul Mijlociu, în unele supermarketuri și prin poștă de la Caravana Adrianei (adrianascaravan.com). nu utilizați melasă de zahăr din trestie.