Friptură de coroană de porc cu umplutură cu fructe Supreme
Carne de porc Crown friptură cu umplutură cu fructe Supreme ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 532 calorii. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, cârnați de porc în vrac, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine, Crown friptură de porc cu umplutură de mere, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc cu os se termină. Înfășurați capetele osoase în folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Os
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
3
Așezați un castron mic rezistent la căldură sau folie mototolită în coroană pentru a menține uniform forma fripturii. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
4
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc cu os se termină. Înfășurați capetele osoase în folie pentru a preveni rumenirea excesivă. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Os
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
6
Așezați un castron mic rezistent la căldură sau folie mototolită în coroană pentru a menține uniform forma fripturii. Nu adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
7
Cu aproximativ 1 oră înainte ca carnea de porc să fie gata, scoateți vasul și umpleți centrul coroanei cu umplutură. (Umplutura rămasă poate fi coaptă în caserola acoperită de 1 1/2 litru.) Acoperiți umplutura cu folie numai pentru primele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
8
Îndepărtați folia și terminați prăjirea.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Scoateți carnea de porc din cuptor când termometrul citește 63°. acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cel puțin 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
10
Îndepărtați ambalajul foliei; așezați bibelouri de hârtie pe capetele osoase, dacă doriți. Pentru a servi, lingura umplutura în castron și se taie ork între coaste.