Friptură de coroană de porc cu pâine de porumb-umplutură Poblano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crown Roast of Pork cu pâine de porumb-Poblano Stuffing. Această rețetă servește 10. O porție conține 817 calorii, 106g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, salvie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Crown friptură de porc cu umplutură de mere, Friptură De Porc Coroană Cu Umplutură De Afine, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În blender, ulei de măsline pur, usturoi, șalotă, salvie, sare și piper până la amestecare. Frecați amestecul peste friptură, concentrându-vă pe zonele dintre cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Piper
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați friptura în tigaia de prăjire. Se acoperă cu folie și se dă la frigider peste noapte sau până la 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Folie De Aluminiu
3
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
4
Preîncălziți cuptorul la 232°.întoarceți friptura cu susul în jos (oasele coastei în jos) în tigaie. Prăjiți 15 minute, apoi reduceți căldura la350 și prăjiți până când termometrul cu citire instantanee înregistrează155 când este introdus 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți oasele), cu aproximativ 1 1/2 ore mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Cuptor
1
În tigaie mare la foc moderat, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați poblanos, ceapă, țelină și usturoi, și saut, amestecând, până se înmoaie, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Într-un castron mare, combinați pâinea de porumb și legumele sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De Porumb
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați ouă, 1/4 cană de pui, coriandru, sos fierbinte, sare și piper. Dacă amestecul pare uscat, amestecați în stoc suplimentar, încet, până când umplutura este ușor umezită. Apăsați în caserola de 2 litri. Treizeci de minute înainte de a scoate friptura, transferați umplutura în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Sos Fierbinte
1 Kg Tortillas De Maíz
Umplutură
Piper
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
5
Coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Când friptura este gata, scoateți din cuptor, cort cu folie și lăsați să stea cel puțin 15 minute (va rămâne cald 1 oră). Când umplutura este gata, Movilă 1/2 pe platou. Rotiți friptura în poziție verticală deasupra umpluturii. Umpleți centrul de friptură cu umplutura rămasă. Felie la masă.