Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de coroană de porc cu crustă de Harissa. Această rețetă face 12 porții cu 698 calorii, 77g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de ardei iute ancho, scallions, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma stafidele aurii, puteți urma acest fel principal cu Apple Crumble cu stafide de aur ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Usturoi-iarbă crustă Coroană friptură de porc, Friptură Cu Trei Vârfuri Cu Crustă Harissa, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
1
Scoateți carnea de porc din frigider cu 1 oră înainte de gătit. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mediu, acoperiți ardeii iute cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
4
Transferați ardeii iute și 1/2 cană din lichidul lor de înmuiere într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați întregul cățel de usturoi, 6 linguri de ulei de măsline, 2 1/2 lingurițe de sare și coriandrul și chimenul. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Semințe De Chimen
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Transferați harissa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Întindeți cuburile de pâine de secară pe o foaie mare de copt cu margini și prăjiți la cuptor timp de 12 minute, până când marginile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
Secară
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați cuburile de pâine într-un castron mare. Într-o tigaie mare, încălziți restul de 6 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați scallions și usturoiul feliat și gătiți la foc moderat până când usturoiul este ușor auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
10
Adăugați amestecul în cuburile de pâine și aruncați; adăugați caisele, stafidele și bulionul de pui, condimentați cu sare și piper și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Dovleci De Plăcintă
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
11
Transferați pansamentul într-un vas de copt de 8 1/2 pe 11 inci și acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
14
Așezați carnea de porc pe foaia de copt și condimentați generos în interior și în exterior cu sare și piper. Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute sau până când exteriorul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
15
Întindeți 1 cană de harissa pe toată friptura. Reduceți temperatura cuptorului la 350 și gătiți timp de 1 oră și 15 minute mai mult sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a fripturii ajunge la 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Harissa
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
16
Scoateți din cuptor și lăsați friptura să se odihnească pe foaia de copt timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Între timp, coaceți umplutura în cuptor timp de 15 minute, până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
19
Transferați friptura pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
20
Stropiți orice suc de porc de pe foaia de copt peste pansament. Se fierbe până când este crocant deasupra, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
21
Feliați carnea de porc între coaste și serviți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
(mequite, Hickory Sau Arin)
22
Stropiți cu orice sucuri rămase pe tăbliță. Treceți harissa rămasă la masă.