"Friptură" de conopidă vegană cu Quinoa

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați "friptura" de conopidă vegană cu Quinoan. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 457 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Go Dairy Free are 13 fani. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de legume, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de struguri, puteți urma acest fel principal cu Crumble De Căpșuni ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Încercați Conopidă Vegană De Bivolă + Tacos De Quinoa, Conopida se amestecă cu Quinoa, și Salată De Quinoa Cu Conopidă Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face uleiul de busuioc, albiți busuiocul în apă clocotită (1 minut) și apoi șocați în apă cu gheață; frunzele uscate bine. Într-un blender, curățați busuiocul și uleiul de semințe de struguri; se strecoară pentru a scăpa de orice bucăți mari de frunze și se fixează aside.At cea mai mare parte a fiecărui cap de conopidă, tăiați două felii groase de 1 inch sau "fripturi."Rezervă restul cauliflower.In o tigaie mare de sote acoperită cu ulei de măsline, rumenim fripturile de conopidă până se rumenesc pe fiecare parte. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte.La foc mediu-mic, sotati quinoa in 1 lingura de ulei de masline pana se obtine o aroma de nuci. Reduceți focul și adăugați 1 cană de stoc; fierbeți până aproape uscat. Acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Pufați cu o furculiță și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați conopida rămasă în flori mici și blanch în apă sărată până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scurgeți și întindeți floretele pe o foaie de copt și puneți-le într-un cuptor de 300 de grade timp de aproximativ 15 minute, sau până când floretele au dried.In o tigaie sotată, gătiți ușor șalotele, prazul, mărul și usturoiul la foc mediu-mic până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați floretele de conopidă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
5
Se ia de pe foc, se pune în blender și se face piure. (Veți avea nevoie doar de câteva lingurițe pentru această rețetă. Piureul rămas poate fi congelat sau subțiat cu stoc pentru o supă de conopidă.) Într-o tigaie mare călită acoperită cu ulei, călește dovleceii până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De ConopidăSupă De Conopidă
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați quinoa gătită și bulionul de legume rămas. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Quinoa GătităQuinoa Gătită
7
Adăugați 2 lingurițe de piure de conopidă pentru a se îngroșa, adăugați cimbru și arpagic și stropiți cu ulei de busuioc.Pe fiecare dintre cele 4 farfurii, așezați o friptură de conopidă pe pat de amestec de quinoa și dovlecei și stropiți uleiul de busuioc în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista