Friptură de coastă în picioare, umplutură de spanac-Porcini, sos de whisky irlandez și cremă de hrean

Friptură de coastă în picioare, umplutură de spanac-Porcini, sos de whisky irlandez și cremă de hrean
Friptură de coastă în picioare, umplutură de spanac-Porcini, sos de whisky irlandez și cremă de hrean ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această băutură are 1511 calorii, 60g de proteine, și 128g de grăsime pe porție. Pentru $10.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher grosieră, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de coastă în picioare cu Porcini și sos de slănină, Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, și E sezonul...Fă-ți propriul whisky irlandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță marepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați șalotă și saut. până la moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Se adaugă usturoiul; se amestecă1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați 1/2 cană de whisky în cratiță.Folosind Chibrit lung sau mai ușor și în picioare, aprindeți cu atenție amestecul pentru a ardealcool. Când flacăra moare, adăugați vin roșuși fierbeți până când amestecul este redus la 1 cană,aproximativ 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați 4 căni de puibulion și fierbeți până când amestecul este redus la3 căni, aproximativ 15 minute.
6
Bateti crema andmustard în castron mic; se adaugă la cratita si se fierbe pana cand sos straturi lingura și isreduced la 2 1/2 cani, aproximativ 13 minutes.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Transferați în castron mic. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Poziționați rack-ul în partea de jos a cuptorului și preîncălziți la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Placeroasting rack în tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Placeroast pe suprafața de lucru cu oase în picioaredrept în sus. Folosind un cuțit lung și ascuțit, tăiați între oase și carne pentru a face o crăpătură adâncă de 5 până la 6 inci (nu tăiați atât de adânc încât oasele se desprind). Îndepărtați ușor oasele de carne, creând spațiu, apoi umpleți spațiul uniform cu umplutură, ambalând ferm. Pressbones în compact umplutura ușor andtie oasele înapoi în loc cu 3-4 bucle ofkitchen șir înfășurat complet aroundroast pentru a asigura și să păstreze umplutura în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Combinați usturoiul, uleiul, 3 lingurirozmarin,1 1/2 linguri sare grosieră, 1 lingură piper negru măcinat șisemințe de fenicul zdrobite într-un castron mic. Rubusturoi - amestec de rozmarin peste tot friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Sare GrosierăSare Grosieră
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Placerib friptură, oase în picioare drept în sus, pegrack în tigaie de prăjire pregătită. Prăjiți 20 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 buc. F. prăjiți 1 1/2 ore. Începeți să verificați temperatura internă a cărnii prin introducerea instantreadtermometrului în centrul cărnii (nuumplere), direct în jos din partea de sus a fripturii;continuați prăjirea până când se atinge temperatura dorită, aproximativ 125 de metri f Pentru rare și aproximativ 130 de metri F pentru mediu-rare, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
6
Transferați friptura în platou;lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute și până la 45 de minute înainte de a sculpta. Sucuri de rezervăîn tigaie. Scoateți grăsimea din partea de sus a sucului; rezervați pentru budincile Yorkshire, dacă doriți, sau aruncați dacă nu utilizați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
1
Între timp, terminațipregătirea sosului. Se amestecă boabele de piper crăpateîn tigaie mică la foc mediu până laparfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați prăjireapan cu sucuri peste 2 arzătoare. Aduceți lafierbeți; adăugați 1 cană bulion și 1/2 cană whisky.Se fierbe 2 minute, răzuind bucățile rumenitetigaie cu lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță mare;adăugați baza de sos. Se fierbe până se acoperă sosullingura, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Adăugați boabe de piper prăjite și 2 linguri de rozmarin rămase; fierbeți 1 minut.Condimentați sosul după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
RozmarinRozmarin
SosSos
SareSare
5
Prezentați friptura la masă, apoi transferațiproast la tăiere și tăiați în felii groase de 1/4 - to1/2-inch. Aranjați felii de carneși umplutura pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Se serveste cu sosși crema de hrean alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Revista