Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru

Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru
Friptura de coastă în picioare cu crustă de coriandru este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 837 calorii, 36g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de semințe de coriandru, friptură de coaste de vită, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare cu crustă de piper, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, și Piper negru-Crusted în picioare coaste friptură au Jus.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar, măcinați grosolan coriandrul cu sarea și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați amestecul de condimente într-un castron și amestecați uleiul de măsline și coaja de portocală pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
4
Întindeți pasta de condimente pe toată friptura și așezați-o, cu grăsimea în sus, pe un suport într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Se toarnă sucul de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja LăsatăCartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja Lăsată
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Prăjiți carnea timp de 25 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți aproximativ 2 ore și 20 de minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 125 pentru rare până la medii rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a sculpta în felii groase de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Revista