Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru
Friptura de coastă în picioare cu crustă de coriandru este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 837 calorii, 36g de proteine, și 74G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $5.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de semințe de coriandru, friptură de coaste de vită, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de coastă în picioare cu crustă de piper, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Ierburi, și Piper negru-Crusted în picioare coaste friptură au Jus.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-o mașină de tocat condimente sau mortar, măcinați grosolan coriandrul cu sarea și boabele de piper.
Transferați amestecul de condimente într-un castron și amestecați uleiul de măsline și coaja de portocală pentru a face o pastă.
Întindeți pasta de condimente pe toată friptura și așezați-o, cu grăsimea în sus, pe un suport într-o tigaie mare.
Se toarnă sucul de portocale în tigaie.
Prăjiți carnea timp de 25 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 325 și prăjiți aproximativ 2 ore și 20 de minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 125 pentru rare până la medii rare.
Transferați friptura pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească cel puțin 15 minute înainte de a sculpta în felii groase de 1/2 inch.