Friptură De Coaste De Porc Marinată Cu Citrice

Friptură De Coaste De Porc Marinată Cu Citrice
Friptura de coaste de porc marinată cu citrice necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 207 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă din Mâncare și vin necesită coajă de portocală, semințe de fenicul, frunze de dafin și sare și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Cubanez Marinat Cu Citrice, Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia, și Chipotle Citrice Marinat Muschiulet De Porc.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de tăiat, faceți trei fante adânci de 1 inch pe partea grasă a fiecărei coaste de porc prăjite cel mai aproape de oase. Puneți cățelele de usturoi cu cuișoarele întregi și umpleți-le în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coaste De PorcFriptură De Coaste De Porc
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Într-un vas de copt, combinați zestele și sucurile de lămâie și portocală cu frunzele de dafin, crenguțele de rozmarin, semințele de fenicul, fructele de ienupăr și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Aduceți fripturile de coaste de porc la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Răsturnați marinada și condimentați generos carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc la foc moderat, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
7
Transferați fripturile de coaste de porc într-o tigaie mare. Prăjiți aproximativ 1 oră și 20 de minute, rotind tigaia o dată sau de două ori, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați carnea de porc între oasele coastei în 10 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
10
Se transferă în farfurii, se ornează cu merele și perele prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista