Friptură De Coaste De Porc Marinată Cu Citrice

Friptură De Coaste De Porc Marinată Cu Citrice
Friptura de coaste de porc marinată cu citrice necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 207 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă din Mâncare și vin necesită coajă de portocală, semințe de fenicul, frunze de dafin și sare și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Cubanez Marinat Cu Citrice, Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia, și Chipotle Citrice Marinat Muschiulet De Porc.

Instrucțiuni

1
Folosind un cuțit de tăiat, faceți trei fante adânci de 1 inch pe partea grasă a fiecărei coaste de porc prăjite cel mai aproape de oase. Puneți cățelele de usturoi cu cuișoarele întregi și umpleți-le în fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coaste De PorcFriptură De Coaste De Porc
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un vas de copt, combinați zestele și sucurile de lămâie și portocală cu frunzele de dafin, crenguțele de rozmarin, semințele de fenicul, fructele de ienupăr și 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Aduceți fripturile de coaste de porc la temperatura camerei înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Răsturnați marinada și condimentați generos carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc la foc moderat, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Transferați fripturile de coaste de porc într-o tigaie mare. Prăjiți aproximativ 1 oră și 20 de minute, rotind tigaia o dată sau de două ori, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Tăiați carnea de porc între oasele coastei în 10 cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Se transferă în farfurii, se ornează cu merele și perele prăjite și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista