Friptură De Coaste De Porc Marinată Cu Citrice
Friptura de coaste de porc marinată cu citrice necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 207 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă din Mâncare și vin necesită coajă de portocală, semințe de fenicul, frunze de dafin și sare și piper. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Cubanez Marinat Cu Citrice, Mușchi de porc la grătar marinat cu citrice și soia, și Chipotle Citrice Marinat Muschiulet De Porc.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit de tăiat, faceți trei fante adânci de 1 inch pe partea grasă a fiecărei coaste de porc prăjite cel mai aproape de oase. Puneți cățelele de usturoi cu cuișoarele întregi și umpleți-le în fante.
Într-un vas de copt, combinați zestele și sucurile de lămâie și portocală cu frunzele de dafin, crenguțele de rozmarin, semințele de fenicul, fructele de ienupăr și 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional. Aduceți fripturile de coaste de porc la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 35
Răsturnați marinada și condimentați generos carnea de porc cu sare și piper. Într-o tigaie foarte mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Se adaugă carnea de porc și se rumenesc la foc moderat, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Transferați fripturile de coaste de porc într-o tigaie mare. Prăjiți aproximativ 1 oră și 20 de minute, rotind tigaia o dată sau de două ori, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii înregistrează 14
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Tăiați carnea de porc între oasele coastei în 10 cotlete.
Se transferă în farfurii, se ornează cu merele și perele prăjite și se servește.