Friptură de coaste cu sos de vin roșu

Friptură de coaste cu sos de vin roșu
Rib friptura cu sos de vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 5.41 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 735 calorii, 32g de proteine, și 60g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Este perfect pentru valentin zi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți bulion de vită, sare și piper, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de vin roșu, Carne de vită prăjită condimentată cu sos de vin roșu, și Friptură de vită cu sos de roșii-vin.

Instrucțiuni

1
Faceți friptură: cu două ore înainte de gătit, scoateți carnea din frigider și puneți-o pe un blat pentru a aduce la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 246°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați făina, muștarul uscat și pudra de ceapă și bateți pe friptură. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
UmărUmăr
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Puneți friptura în tigaie mare, cu osul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
5
Așezați o bucată de ceapă la fiecare colț de carne. Prăjiți carnea timp de 15 minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 191° și prăjiți încă 15 minute pe kilogram, aproximativ 1 oră în total, până când un termometru pentru carne înregistrează135 pentru mediu rar sau145 pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți friptura din cuptor în platou, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 până la 30 de minute. Temperatura internă a fripturii va crește cu aproximativ -15° până la10 pe măsură ce se odihnește. Când este gata de servit, transferați pe o tăietură și sculptați în felii groase.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Scoateți ceapa și toate, cu excepția a 3 linguri. de grăsime din tigaie prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Așezați tigaia pe 2 arzătoare la foc mediu, presărați făină și gătiți, amestecând constant, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vin și bulion și se aduce la fierbere, amestecând și răzuire până biți rumenite din partea de jos a tigaie. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul atinge consistența dorită. Se condimentează sosul cu sare și piper și se adaugă orice sucuri care s-au acumulat pe platou în timp ce carnea se odihnea. Se strecoară sosul și se servește cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista