Friptură de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon

Friptură de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon
Friptura de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 56G de grăsime, și un total de 699 calorii. Pentru $6.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, filet de vită, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci, Friptură de carne de vită cu umplutură de ciuperci, și Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon pentru rețete similare.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista