Friptură De Brânză Philly
Philly Brânză friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.78 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 609 calorii, 30g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână marinată și sos kikkoman teriyaki, ceapă, friptură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Philly Brânză Friptură Dip, Friptură De Brânză Philly, și Pizza Cu Friptură De Brânză Philly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ulei într-o tigaie mare antiaderentă.
Călește ceapa și 2 linguri de sos teriyaki până când ceapa este moale.
Adăugați carnea feliată și gătiți până când carnea se rumeneste ușor, adăugați 1 lingură rămasă de sos teriyaki și amestecați pentru a combina.
Așezați brânza pe carne și amestecați până se topește, amestecând carnea, ceapa și brânza împreună. Scoateți amestecul de carne pe rulouri sandwich.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Colecția Raymond R Merlot cu un rating de 4,1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.