Friptură de bizon Ribeye cu unt cu cartofi crocanți

Friptură de bizon Ribeye cu unt cu cartofi crocanți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de bizon Ribeye cu unt cu cartofi crocanți. Această rețetă servește 2. Pentru $7.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 636 calorii. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, cartofi fingerling, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură De Bizon La Grătar, Friptură De Flanc Cu Unt, și Zimbri Ribeye Kebab.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura Liberal pe toate părțile cu sare și piper. Setați pe suportul de sârmă setat într-o foaie de copt cu ramă și puneți-l în frigider neacoperit peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2
Între timp, puneți cartofii într-o oală medie, acoperiți cu apă, condimentați cu sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute în total. Între timp, scoateți frunzele din 1 crenguță de rozmarin și 1 crenguță de cimbru și tocați mărunt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți cartofii și lăsați-i deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime. Cartofii pot fi gătiți în această etapă cu până la o zi în avans și depozitați într-un recipient sigilat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Încălziți uleiul într-o tigaie din fontă cu fundul greu de 12 inci, la foc mare, până când abia începe să fumeze. Adăugați cu grijă friptura și gătiți, răsturnând frecvent, până când începe să se dezvolte o crustă maro auriu pal, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați 3 linguri de unt, usturoi, crenguțe întregi de rozmarin și crenguțe întregi de cimbru în tigaie și continuați să gătiți, răsturnând friptura ocazional și ungând orice pete ușoare cu unt spumant. Pentru a unge, înclinați ușor tigaia, astfel încât untul să se adune prin mâner. Folosiți o lingură pentru a ridica untul și turnați-l peste friptură, vizând pete luminoase. Continuați să răsturnați și să bateți până când un termometru de citire instantaneu introdus în partea cea mai groasă a părții laterale a filetului înregistrează 115 până la 120 de euro F pentru mediu rar sau 125 de euro F pentru mediu, 6 până la 8 minute în total. Transferați imediat friptura într-o grătar așezată într-o foaie de copt cu margini și așezați deasupra crenguțe de ierburi și usturoi. Lăsați friptura să se odihnească descoperită în timp ce gătiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați untul de lingură rămas. Când spumarea dispare, adăugați cartofi, tăiați în jos. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand cartofii devin maro auriu si crocanti, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați rozmarin tocat și cimbru, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi cartofii. Gatiti, aruncand si amestecand, pana cand parfumati, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
10
Transferați cartofii într-un platou de servire cu o lingură cu fante, lăsând în urmă excesul de grăsime. Creșteți căldura la mare până când grăsimea rămasă fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Se toarnă peste friptura de odihnă. Aruncați crenguțele de usturoi, rozmarin și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
12
Așezați friptura pe platoul de servire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista