Friptură de ardei la cuptorul lentă

Friptură de ardei la cuptorul lentă
Slow Cooker Pepper Steak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 12 g de grăsimi și un total de 309 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD per porție. Această rețetă de la Allrecipes necesită bulion de vită, ceapă, ciuperci și ulei vegetal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Cu un scor de lingură de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Friptura de ardei la gătirea lentă, friptura de ardei la gătirea lentă și friptura de ardei la gătirea lentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (semi-sticlă)
Aromele crocante, coapte, de fructe de padure rosii si cirese sunt modelate de aciditatea vibranta si proaspata. În gură, aromele arată note clasice Sangiovese de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, carne de pasăre și brânzeturi tari.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista