Friptură De Ardei De Vită

Friptură De Ardei De Vită
Friptura de ardei de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 255 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți la îndemână ardei gras, friptură de flanc, pansament și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de ardei chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), Chimen friptură de ardei de vită și orez brun, și Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac pentru rețete similare.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 18 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista