Friptură Cu Unt De Paris Și Cartofi Prăjiți

Friptură Cu Unt De Paris Și Cartofi Prăjiți
Friptura de rețetă cu unt de Paris și cartofi prăjiți ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1293 calorii, 8g de proteine, și 130g de grăsime fiecare. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați mazăre de zăpadă, cartofi nespălați, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Philly Brânză Friptură Cartofi Prajiti, cartofi prăjiți, cum să faci cartofi prăjiți acasă, și JJ ' s Boulangerie Pan Bagnat Sandwich – în Las Vegas, puteți gusta Parisul, la Hotelul Paris.

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Merlotul regizorului. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista