Friptură cu ochi de coastă cu unt de brânză albastră și inele de ceapă Walla Walla

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura cu ochi de coaste cu unt de brânză albastră și inele de ceapă Walla Wallan. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 880 calorii, 52G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare kosher grosieră, unt, vodcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Zară Walla Wallan Inele De Ceapa, Inele De Ceapă Paleo Walla Wallan, și Walla Walla Ceapă Dulce-Caserolă Cu Brânză Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară fripturi pe ambele părți cusare grosieră și piper negru proaspăt măcinat.
Așezați pe farfurie; acoperiți și răciți peste noapte.
Folosind furculita, amestecatoate ingredientele într-un castron mic. Condimentează cupiper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de utilizare.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Fripturi la grătar la coacerea dorită, 4 până la 5 minute pe parte pentru mediu-rar.
Transfersteaks la placa de tăiere; lăsați să se odihnească 5 minute.
Între timp, amestecați făina, sarea grosieră șipraf de copt într-un castron mediu.
Adaugăbere și vodcă; bateți doar până se amestecă.
Se toarnă suficient ulei într-o oală mare și greaatinge adâncimea de 2 inci. Atașați deep-frythermometer la partea de oală;căldură ulei overmedium căldură la 350 de F. de lucru cu 2 onionrings la un moment dat, dip ceapa inele în aluat; scutura excesul. Aruncați ușor inelele de ceapă în uleiul fierbinte; se prăjește până devine auriu adânc, reglând căldura pentru a menține temperatura, 2 până la 4 minute.
Transferați inelele de ceapă pe prosoape de hârtie. Repetațicu aluatul rămas și inelele de ceapă.
Tăiați fripturile în jumătate peste cereale.
Așezați 1 jumătate de friptură pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu unt de brânză albastră și inele de ceapă.
Încercați un roșu îndrăzneț, fumuriu.Cahors (Franța, 2 dolari
ar fi perfect cu friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.