Friptură cu ciuperci și ardei

Friptură cu ciuperci și ardei
Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Friptura cu ciuperci și ardei ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 342 de calorii, 33 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 3,09 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ardei gras, ardei gras, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru), friptură de piper chinezesc (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru) și friptură chinezească de piper (carne de vită prăjită cu ceapă, ardei și sos de piper negru).

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 3 linguri de sos de soia și piper; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30-60 de minute. Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, bulionul și sosul de soia rămas până la omogenizare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și aruncați marinata din carnea de vită. Într-o tigaie mare antiaderență sau un wok, prăjiți usturoiul și ghimbirul în 2 lingurițe de ulei timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați carnea de vită; se prăjește timp de 4-6 minute sau până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea de vită și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se prăjește ardeii în uleiul rămas timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Subţire-Subţire-
6
Adăugați ciupercile; se prăjește încă 2 minute sau până când ardeii sunt crocanți și fragezi. Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă la amestecul de legume. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Întoarceți carnea de vită în tigaie; adauga rosiile si ceapa. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Serviți peste orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura poate fi asociată cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista