Friptură Chipotle cu verdeață de Collard

Friptură Chipotle cu verdeață de Collard
Chipotle friptură cu verdeață Collard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 433 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, uleiul vegetal, verdele de collard și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Verde Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Er) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă pulberea de chile, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; frecați friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal, apoi adăugați friptura; căutați 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru pentru carne introdus lateral în friptură înregistrează 135 grade F pentru mediu rar, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați friptura pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați verdeața de collard și 1/2 cană de apă și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Adăugați 1 lingură de oțet și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
11
Bateti ketchup-ul, restul de 3 linguri de otet, mierea, sosul Worcestershire, mustarul si 1/2 cana de apa intr-un bol. Întoarceți tigaia din fontă la foc mediu-mare; adăugați amestecul de ketchup și gătiți până se îngroașă, 3 până la 5 minute. Feliați friptura împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se servește cu sosul și verdeața de collard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista