Friptură Chipotle cu verdeață de Collard

Chipotle friptură cu verdeață Collard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 433 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, uleiul vegetal, verdele de collard și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Verde Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Er) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Se amestecă pulberea de chile, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper; frecați friptura.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal, apoi adăugați friptura; căutați 3 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți până când un termometru pentru carne introdus lateral în friptură înregistrează 135 grade F pentru mediu rar, 15 până la 20 de minute.
Transferați friptura pe o tăietură.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri de ulei vegetal într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați verdeața de collard și 1/2 cană de apă și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește, 10 minute.
Adăugați 1 lingură de oțet și sare și piper după gust.
Bateti ketchup-ul, restul de 3 linguri de otet, mierea, sosul Worcestershire, mustarul si 1/2 cana de apa intr-un bol. Întoarceți tigaia din fontă la foc mediu-mare; adăugați amestecul de ketchup și gătiți până se îngroașă, 3 până la 5 minute. Feliați friptura împotriva bobului.
Se servește cu sosul și verdeața de collard.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.