Friptură asiatică la grătar cu salată dulce

Friptură asiatică la grătar cu salată dulce
Friptura de flanc asiatic la grătar cu Slaw dulce ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 39G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc, jalapeincormos, oțet de orez condimentat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Friptură Asiatică La Grătar Cu Salată Dulce, Friptură Asiatică La Grătar, și Friptură Asiatică La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul (foc mediu).
2
Se amestecă sosul de soia, uleiul, 3 lingurițe de ghimbir și usturoiul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați friptura de flanc și punga de etanșare; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
4
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute, întorcându-se ocazional.
5
Se amestecă zahărul și oțetul într-o cratiță mică la foc mediu până se dizolvă zahărul; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se adaugă jalapeincormos și restul de 2 lingurițe de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
7
Așezați varza și 1/2 cană de ceapă verde într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se toarnă amestecul de oțet și se aruncă pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
9
Lăsați să stea în timp ce grătați friptura, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
10
Friptura la grătar până la gătit până la coacerea dorită, aproximativ 6 minute pe parte pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Transferați pe suprafața de lucru.
12
Lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați friptura subțire împotriva cerealelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
13
Presărați 1/4 cană de ceapă verde peste slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
14
Date Nutriționale
15
Vezi analiza datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista