Friptură asiatică cu sparanghel și pilaf de orez sălbatic
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura asiatică cu sparanghel și pilaf de orez sălbatic ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sos de soia, ceapă verde, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi orezul sălbatic gătit, puteți urma acest fel principal cu Orez sălbatic și biscuiți de afine uscate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Asiatice Flanc Friptură, Asiatice Flanc Friptură, și Asiatice Flanc Friptură.
Instrucțiuni
1
Scoateți capetele dure ale sparanghelului. Gatiti sparanghelul in apa clocotita timp de 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se scurge bine și se răcește.
3
Combinați sosul de soia și următoarele 4 ingrediente (sos de soia prin usturoi), rezervând 1/3 cană amestec de sos de soia. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Așezați amestecul de sos de soia rămas, sparanghelul și friptura într-o pungă de plastic cu fermoar; sigilați. Marinați la frigider 1 oră, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Scoateți sparanghelul și friptura din pungă și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare până la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
7
Adăugați sparanghel și friptură și gătiți friptura 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, transformând sparanghelul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Așezați friptura pe un platou și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Lăsați să stea 5 minute.
10
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Combinați 1/3 cană amestec de sos de soia rezervat, spanac, orez, țelină, ulei și ceapă; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți sparanghelul, friptura și pilaful de orez sălbatic în mod egal între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.