Fripturi și sos Stilton

Fripturi și sos Stilton
Fripturile și sosul Stilton sunt un fel principal care servește 4. O porție conține 1141 calorii, 56G de proteine, și 100g de grăsime. Pentru 7,83 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Un amestec de scallions, sos worcestershire, brânză stilton și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton, Fripturi Cu Ochi De Coastă Cu Sos Stilton, și Colete Stilton Și Sos De Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cu treizeci de minute înainte de grătarul fripturilor, scoateți-le din frigider și lăsați-le să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Încălziți un grătar cu cărbuni.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Când cărbunii sunt fierbinți, întindeți-i în grătar într-un singur strat solid. Uscați fripturile pe ambele părți cu prosoape de hârtie și periați ușor fiecare parte cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ardei ArbolArdei Arbol
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Presărați-le liberal cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5
Așezați fripturile pe grătarul fierbinte și căutați-le pe fiecare parte timp de 2 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați capacul pe grătar și lăsați fripturile să gătească încă 3 până la 4 minute, până când sunt gătite rare sau 120 de grade pe un termometru pentru carne. (Pentru a testa fripturile, introduceți termometrul lateral pentru a vă asigura că testați de fapt mijlocul fripturii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Scoateți fripturile de pe grătar, așezați-le într-un singur strat pe un platou și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Lăsați fripturile să se odihnească la temperatura camerei timp de 15 minute. Feliați și serviți cald cu sosul Stilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Așezați Stiltonul în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel și amestecați până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Adăugați crema de brânză, maioneza, smântâna, ceapa, sarea, piperul și sosul Worcestershire. Procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Se servește la temperatura camerei.

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista