Fripturi Umplute Cu Pesto La Grătar

Fripturi Umplute Cu Pesto La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile umplute cu Pesto la grătar. Această rețetă servește 4. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 572 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, ulei vegetal, fripturi de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de conopidă la grătar cu Pesto, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline, și Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut.

Instrucțiuni

1
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Faceți o tăietură orizontală în partea laterală a fiecărei fripturi, formând un buzunar (nu tăiați în partea opusă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se amestecă pesto și brânză; se întinde uniform pe interiorul buzunarelor; apăsați buzunarele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
3
Stropiți ulei peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Acoperiți și grătați carnea de vită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 12 până la 14 minute pentru o coacere medie, întorcându-se o dată. Pentru a servi, tăiați carnea de vită în fâșii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista