Fripturi Umplute Cu Pesto La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fripturile umplute cu Pesto la grătar. Această rețetă servește 4. Pentru $5.37 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 572 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați pesto de busuioc, ulei vegetal, fripturi de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fripturi de conopidă la grătar cu Pesto, Fripturi De Pește-Spadă La Grătar Cu Pesto De Măsline, și Usturoi la grătar și Pesto de mentă picior de miel umplut.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Faceți o tăietură orizontală în partea laterală a fiecărei fripturi, formând un buzunar (nu tăiați în partea opusă).
Se amestecă pesto și brânză; se întinde uniform pe interiorul buzunarelor; apăsați buzunarele închise.
Stropiți ulei peste carne de vită.
Acoperiți și grătați carnea de vită la 4 până la 5 inci de la foc mediu 12 până la 14 minute pentru o coacere medie, întorcându-se o dată. Pentru a servi, tăiați carnea de vită în fâșii groase.