Fripturi T-Bone la grătar

Fripturi T-Bone la grătar
Fripturile T-Bone la grătar necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 865 de calorii, 74 g de proteine și 58 g de grăsime fiecare. Pentru 6,4 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a fost perfect. Este perfect pentru 4 iulie. Această rețetă de la Taste of Home necesită condimente pentru friptură de la Montreal, oțet de vin roșu, ulei de canolan și apă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Încercați Fripturile T-Bone la grătar, Fripturile T-Bone la grătar cu confit de ceapă balsamic și Fripturile T-Bone cu piper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați fripturi; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Dați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
3
Scurgeți și aruncați marinata. Fripturile la grătar, acoperite, la foc mediu, timp de 8-12 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcută, 170°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

T Bone Steak poate fi asociat cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Weinert Cavas de Weinert. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista