Fripturi Ribeye Cu Piper

Fripturi Ribeye Cu Piper
Fripturile Ribeye piperate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 260 calorii, 23g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de crenguțe de pătrunjel, fripturi de ribeye de vită, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Fripturi Ribeye Cu Piper, Fiesta Ribeye Steaks, și Southwest Ribeye Steaks pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți fripturile ușor cu ulei. Într-un castron mic, combinați toate condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați condimente peste fripturi și apăsați pe ambele părți. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
3
Grătar, acoperit, la foc mediu sau fiert 4 in. de la căldură timp de 7-8 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
5
Așezați pe un platou cald de servire; tăiați bobul în felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
Garnisiți cu felii de portocale și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 75 de dolari.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Pământesc într - un mod plăcut-caracterul fructifer este mai aproape de prune decât cireșele. Gura este dulce și delicioasă, cu indicii de cola și pâine de copt.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Revista